INSULTĂTOR! Asta a fost amendată de jandarmi pentru activitate sexuală în public? Acum este pensionară de LUX și consilieră a CRĂTIȚĂRESEI!

INSULTĂTOR! Asta a fost amendată de jandarmi pentru activitate sexuală în public? Acum este pensionară de LUX și consilieră a CRĂTIȚĂRESEI!

Insultător! Presa locală din Olt scrie că Alina Popescu ar fi fost amendată de jandarmi pentru activitate sexuală în public. După cum se poate vedea din capturile de mai jos. Mai mult, ea a fost protagonista unor scandaluri cu tentă sexuală pe plan local. Scrie tot presa locală. Iar activitate de polițistă a exercitat-o ocupând „periculoasa” funcție de șefă de cabinet a mai multor șefi ai IPJ Olt.

Alina Popescu (nu a împlinit 45 de ani) a fost adusă din Slatina la București pentru a fi consilieră a ministrului Carmen Dan, începând cu 13 ianuarie 2017.

Popescu a fost eliberată din funcţie în luna iunie, a trecut în rezervă, iar în luna iulie a revenit, din postura de beneficiară de pensie specială, pe postul de consilieră a Crătițăresei. Dumitru Coarnă a lăsat să se înțeleagă că pensia Alinei Popescu depășește o sută de milioane de lei vechi. Cam tot atâta primește și salariu pentru că o consiliază pe Crătițăreasă.

Articolul despre Alina Popescu îl puteți citi  AICI .






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...