INSULTĂTOR! Asta a fost amendată de jandarmi pentru activitate sexuală în public? Acum este pensionară de LUX și consilieră a CRĂTIȚĂRESEI!

Insultător! Presa locală din Olt scrie că Alina Popescu ar fi fost amendată de jandarmi pentru activitate sexuală în public. După cum se poate vedea din capturile de mai jos. Mai mult, ea a fost protagonista unor scandaluri cu tentă sexuală pe plan local. Scrie tot presa locală. Iar activitate de polițistă a exercitat-o ocupând „periculoasa” funcție de șefă de cabinet a mai multor șefi ai IPJ Olt.

Alina Popescu (nu a împlinit 45 de ani) a fost adusă din Slatina la București pentru a fi consilieră a ministrului Carmen Dan, începând cu 13 ianuarie 2017.

Popescu a fost eliberată din funcţie în luna iunie, a trecut în rezervă, iar în luna iulie a revenit, din postura de beneficiară de pensie specială, pe postul de consilieră a Crătițăresei. Dumitru Coarnă a lăsat să se înțeleagă că pensia Alinei Popescu depășește o sută de milioane de lei vechi. Cam tot atâta primește și salariu pentru că o consiliază pe Crătițăreasă.

Articolul despre Alina Popescu îl puteți citi AICI.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente


Citește și:

populare
astăzi

1 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

4 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

5 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei