Întâlnire-șoc între Gerard Pique și Shakira. Enervat, fotbalistul a plecat val-vârtej de la negocieri

Întâlnire-șoc între Gerard Pique și Shakira. Enervat, fotbalistul a plecat val-vârtej de la negocieri

Întâlnirea-șoc dintre Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) a fost programată ca ultimă încercare de a se evita un proces între cele două vedete care au apucat pe drumuri diferite după 12 ani de relație. Însă fotbalistul a plecat nervos de la discuții.

Pique și Shakira au avut o relație spectaculoasă, încheiată însă cu scandal. Foto Getty images

Presa spaniolă scrie că Gerard Pique și Shakira au venit separat și au plecat la fel de la negocieri, însă fotbalistul este cel care a părăsit primul clădirea. Fundașul este sătul de atâtea discuții, astfel că a lăsat totul în seama avocaților.

"Fotbalistul a plecat de la întâlnirea în care cei doi ar fi trebuit să ajungă la un acord în privința custodiei copiilor. Avocații lui vor face tot posibilul să nu se ajungă la un proces. A fost însă 'ultimul cartuș' și procesul nu mai pare acum așa departe”.

Au fost întâlniri, s-a discutat despre clauze, au fost oferte și contraoferte. Pique s-a ridicat de la masă și a plecat nervos. N-a fost nicio cale de a-l convinge să rămână în birou.

Pique, acuzat de mai multe infidelități

La puțin timp după ora 21:00, Shakira a plecat și ea, alături de avocații. În acel moment, zeci de fani și de jurnaliști o așteptau în fața birourilor. Deși aceasta ar fi trebuit să fie ultima întâlnire dintre părți, finalul a fost o ruptură și mai urâtă. Totuși, există încă o mică posibilitate de a evita procesul pentru custodia lui Milan și a lui Sasha", scriu jurnaliștii de la La Vanguardia.

Shakira, Gerard Pique si noua iubita FOTO epa-efe și captură video

Pique a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia Marti. Foto EPA EFE, captură TV

Motivul "rupturii" dintre cele două vedete este relația fotbalistului cu studenta de 23 de ani Clara Chia Marti, care între timp i-a devenit parteneră. Pe lângă aceasta, Pique mai e acuzat că a avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani. Shakira a găsit în telefonul soțului ei mai multe mesaje între acesta și fotomodelul internațional.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale