INTERESANT! Iohannis, la universitatea unde și-a luat DOCTORATUL Kovesi!

INTERESANT! Iohannis, la universitatea unde și-a luat DOCTORATUL Kovesi!

Gest simbolic făcut luni de președintele Klaus Iohannis. Preşedintele Klaus Iohannis a mers, luni, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2016-2017 la Universitatea de Vest din Timişoara, unde va participa apoi la o dezbatere cu membrii comunităţii academice din Timişoara. Şi ministrul Educaţiei Naţionale, Mircea Dumitru, a mers la deschiderea anului universitar la Universitatea de Vest din Timişioara! Chiar în ziua când site-ul lui Ciuvică anunță că teza de doctorat a șefei DNA este plagiată în proporție de... 45%!!!, președintele merge chiar la locul faptei... Alte urlete, alte schelălăieli!

Schelălăiala de la Antena3/GIP: Aproape jumătate din lucrarea de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi este plagiat 

Aproape jumătate din lucrarea de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi este plagiat. Este rezultatul softului anti-plagiat iThenticate după verificările făcute de Grupul de Investigaţii Politice.

Primele două părți (Introducerea și Capitolul 1, respectiv paginile 7-43) ale lucrării de doctorat a Laurei Codruța Kovesi sunt plagiate în proporție de 45%.

Capitolele 2, 3 şi 4 sunt plagiate în proporție de 35%, iar capitolele 5 şi 6 sunt plagiate în proporţie de 50%.

iThenticate este cel mai performant software de detectare a plagiatului şi este folosit de Departamentul de Justiţie al Statelor Unite, Parlamentul European, Comisia Europeană, Banca Mondială sau Organizaţia Naţiunilor Unite.

Preşedintele GIP susţine că va trimite o reclamaţie către Consiliului General al Comisiei din cadrul Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare.

Notă: GIP este Ciuvică.





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”