Interlopul Adrian Corduneanu, reținut pentru șantaj

Interlopul Adrian Corduneanu, reținut pentru șantaj

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, l-au reținut marți pe Adrian Corduneanu, după o percheziție domiciliară, în municipiul Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul de 43 ani este bănuit că ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei.

”În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. În 13 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale”, anunță polițiștii ieșeni.

Sursa foto: Ziarul de Iași



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…