Interlopul Bebino, trimis în judecată pentru lipsire de libertate

Interlopul Bebino, trimis în judecată pentru lipsire de libertate

După ce a făcut show la Parchet și a dat ochii peste cap, invocând că este prea delicat pentru pușcărie, interlopul Bebino a fost trimis în judecată, pentru lipsire de libertate, relatează Spynews.ro .

  • Interlopul Marius Alecu, alias Bebino, a fost trimis în judecată, pentru lipsire de libertate
  • El este acuzat că a încercat să influențeze declarațiile martorilor din dosarul de tentativă de omor
  • Alături de Bebino au mai fost trimise în judecată două persoane

Interlopul din gruparea Sportivilor a fost trimis în judecată, recent, alături de alți doi infractori periculoși, pentru lipsire de libertate - faptă comisă asupra unor martori din dosarul în care Bebino este acuzat de tentativă de omor. Despre acuzațiile procurorilor, avocatul lui Marius Alecu susținea: „Acuzaţiile nu prezintă relevanţă şi nu au absolut deloc substanţă. (...) Clientul meu a obţinut în fond soluţia de achitare. Acel martor a fost prezent la incidentul din Tei-Toboc aproximativ 3 secunde. Declaraţia sa e o declaraţie corectă care reflectă adevărul, este favorabilă clientului meu”.

În urmă cu trei luni, Bebino a fost săltat dintr-o clinică de chirurgie estetică. După o noapte în arest şi ore în şir de dat explicaţii, Bebino a făcut un atac de panică. Procurorii au chemat ambulanţa şi interlopul a primit îngrijiri medicale câteva minute. În faţa camerelor de filmat, Bebino şi-a scos bluza de pijama şi a dat semnalul răzbunării: „Mircea Nebunu ne-a legat!”

Evenimentele au avut loc în luna mai, înainte ca Marius Alecu să fie achitat. Victima le-a povestit atunci procurorilor că s-a trezit cu maşina distrusă şi cu interlopii înarmaţi cu cuţite peste el. După ce l-au blocat în trafic, Bebino și lacheii lui au dat buzna în casa martorului, pentru a-l determina să-și schimbe declarațiile. Despre atacul violent, avocatul lui Bebino a susținut: „Datorită volumului ridicat al muzicii, persoanele dinăuntru nu au auzit bătăile în uşă, iar Alecu Marius a împins uşa şi a intrat înăuntru, nu a provocat niciun scandal. Cu persoana vătămată s-au lămurit pe loc. Adică ei s-au şi pupat. Nu este neapărat o răzbunare, din punctul meu de vedere este o manevrare a persoanei vătămate”.

Unul dintre bărbații atacați de Bebino a fost martor la bătaia cu săbii din ianuarie 2020, când Bebino s-a războit cu un clan rival, condus de boxerul Cezar Roberto Petcu, zis Joe (foto sus). Bătaia sângeroasă a pornit de la o datorie neplătită de 2000 de euro, pentru droguri.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro