Interlopul Ciprian Pian, noul lider al clanului Duduianu, este liber

Interlopul Ciprian Pian, noul lider al clanului Duduianu, este liber

Liderul clanului Duduianu, Ciprian Pian, acuzat de pornografie infantilă și pentru faptul că și-a băgat amanta în portbagaj a fost eliberat din arest.

Bărbatul a fost așteptat de mai multe de rude în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde a oferit și reacții în fața jurnaliștilor.

Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian a devenit liderul clanului Duduianu idupă uciderea frateluis său, Emi Pian, în vara anului 2020.

Ciprian Pian a fost arestat în vara anului trecut, fiind acuzat de pronografie infantilă și pentru că-și închisese manta în portbagajul mașinii.

Pian și-a pus un copil în vârstă de trei ani să facă gesturi de natură sexuală.

În 2020, Ciprian Pian a fost acuzat că, împreună cu fratele lui, Grațian, a încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, imediat după ce acesta l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

Recunoaște acuzația de tentativă de omor

Magistrații Tribunalului București au decis, zilele trecute, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar pentru Ciprian Pian.

Interlopul spune că o fostă amantă l-a băgat la închisoare, în legătură cu acuzațiile de pronografie infantilă, dar recunoaște acuzația de tentativă de omor.

”Eu am avut o amantă care m-a băgat la puşcărie, că sunt agresor sexual. Am o acuzaţie, pe care o recunosc până în pânzele albe, tentativa de omor. Da, domnule. Acolo sunt vinovat. L-a omorât pe fratele meu şi am fost.

Concubina mea n-a depus declaraţii împotriva mea pentru lipsire de libertate, ea a venit în instanţă şi a spus că sunt nevinovat. Nu mă doboară nimic pe pământ, îi am pe copiii mei lângă mine şi pe mama mea, pe care abia aştept să o văd”, a declarat Ciprian Pian jurnaliştilor, după eliberarea din arest, notează Observator News .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?