Interlopul „Kalu”, specializat în răpiri și spart dinții cu ciocanul, iertat de o datorie către Primăria Capitalei

Interlopul „Kalu”, specializat în răpiri și spart dinții cu ciocanul, iertat de o datorie către Primăria Capitalei

Gabriel Francisco Pascu, zis „Kalu”, interlopul specializat în răpiri și spart dinții cu ciocanul care este condamnat la ani grei de închisoare pentru tentativă de omor și este „cazat” la Rahova, a fost iertat de Administrația Fondului Imobiliar București (AFIB).

Cu toate că părea hotărâtă să lupte până la capăt în instanță pentru a recupera banii de la fostul iubit al Otiliei Bilionera, instituția din subordinea Primăriei Capitalei s-a sucit, zilele trecute, solicitând judecătorilor să închidă dosarul.

„Ia act de renunţarea reclamantei la judecată. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, cu depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 17.11.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, au decis magistrații, potrivit spynews.ro .

Franco Pascu, condamnat cu executare pentru înjunghierea „fratelui” lui Puya, Răzvan Lucan

„Bombardierul” Franco, membru al grupării Calu - specializată în atacuri de tip mafiot și răpirea oamenilor, pe care îl bătea cu ciocanul de șnițele până le zburau dinții și pe spărgeau rotulele - a fost condamnat în aprilie 2021 pentru tentativă de omor.

„Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a decis instanța.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…