Interlopul Văncică l-a tras de coadă pe Marian Box. Ăla l-a pus jos cu un dos de palmă

Interlopul Văncică l-a tras de coadă pe Marian Box. Ăla l-a pus jos cu un dos de palmă

Interlopul Fane Văncică, unul dintre protectorii lui Fulgy din Clejani a participat la o nuntă organizată de unul dintre cele mai înstărite clanuri. Acolo s-a întâlnit cu Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre oamenii din anturajul lui Nuțu Cămătaru.

Acum nouă ani, Fane Vancică a devenit cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru pe fondul unui conflict între clanuri.

Văncică este și protectorul lui Fulgy pentru care a intrvenit de mai multe ori. Fiul Clejanilor a amenințat un agent de pază de la un cazino bucureștean, apoi a revenit însoțit de Vancică și l-a scuipat pe bărbat, în timp ce filma cu telefonul mobil.

În acest context, liderul interlop s-a întâlnit cu Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre oamenii din anturajul lui Nuțu Cămătaru, cercetat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată, în care este acuzat de fapte comise cu violență.
 
Pe lângă fizicul său impresionant, Box este ușor de recunoscut după coada pe care o poartă încă de când era foarte tânăr. Potrivit unor martori, Vancică l-ar fi apucat de coadă și l-ar fi tras ușor, abordând un aer superior.

Fără să stea la discuții, Box s-ar fi ridicat de pe scaun și i-ar fi dat acestuia un pod de palmă în maxilar. În urma loviturii, omul din spatele lui Fulgy s-ar fi prăbușit la pământ, moment în care mai mulți interlopi aflați de față ar fi scos imediat cuțitele, conform EVZ

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?