Internetul și pariurile online

Internetul și pariurile online

În zilele noastre în care accesul la informație este extins grație internetului și în care numărul de competiții sportive este unul impresionant, apariția platformelor de pariuri online a făcut exact saltul de care domeniul avea nevoie. Cum și obișnuințele de interacțiune și de achiziție a unui serviciu s-au modificat mult în ultimii ani, era de așteptat ca tradiționalele case de pariuri stradale să-și găsească un competitor redutabil în acest tip de platforme de pariere.

Dacă în trecut opțiunile de pariuri legale se limitau la câteva sporturi, precum fotbal, întrecerile de Formula 1 și evenimente sportive importante, astăzi se poate paria pe orice, din orice sport sau competiție, desfășurată aproape sau la capătul lumii. Astfel paleta de cote și pariuri este una mult mai variată și diversificată.

Cum poți paria astăzi cel mai simplu?

Chiar dacă pentru cei mai puțin conectați la internet și tehnologie, agenția din colț rămâne cea mai simplă soluție, asta nu înseamnă că ea este și cea mai bună. Dacă luăm în calcul timpul de deplasare și de informare, intervalul orar cât este deschisă casa și poate chiar coada la pus bilete, pasiunea și confortul au mult de suferit.

Tocmai de aceea deschiderea unui cont și parierea online, chiar de pe telefonul mobil, reprezintă în clipa de față cea mai simplă și la îndemână variantă de a paria. Disponibilitățile de timp și deplasare din zilele noastre impun alte standarde pentru amatorii de pariuri. Iar internetul oferă tot ce ai nevoie pentru a te informa, a juca rapid și a-ți proteja bugetul.

Cele mai importante platforme de pariuri sportive oferă clienților numeroase avantaje, respectiv:

  • O varietate mult mai mare de sporturi și cote

Pentru a compara între cote sau a găsi opțiunea de a pune un pariu pe un sport mai special, pe care îl preferi, nu mai trebuie să te plimbi pe la mai multe agenții. Poți verifica ceea ce te interesează online, chiar și fără a fi posesorul unui cont.

  • Bonusuri și promoții pentru toți

Te poți bucura de mult mai multe avantaje de joc dacă știi să prinzi cele mai bune oferte și să joci respectând termenii și condițiile stabilite. Opțiuni interesante și unice găsești întotdeauna pe promotii Betfair.

  • O protecție mai bună pentru bugetul tău

Pe platformele de pariuri sportive online poți avea un control mult mai strict al cheltuielilor, pierderilor, câștigurilor și profitului obținut în anumite intervale de timp. Dacă punem la socoteală și că payout-ul mediu este de 95%, avantajele client sunt incontestabile.

  • Poți face live betting

Cu alte cuvinte poți paria online, având posibilitatea de a urmări în direct evoluția rezultatului și de a plusa sau opri pariuri oricând, pentru a-ți spori șansele, a-ți securiza câștigurile sau a-ți reduce pierderile.

  • Este varianta viitorului

Având în vedere că generațiile tinere se informează și fac tot mai mult achiziții online, este de neconceput ca domeniul pariurilor sportive să rămână ancorat în trecut. Online-ul reprezintă și viitorul pariurilor sportive.

Nu pierde niciodată din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile. Deschide un cont doar dacă ai peste 18 ani și joacă mereu responsabil!

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!