Într-o rochie de 1.500 €, amanta lui Putin apără crimele din Ucraina

Într-o rochie de 1.500 €, amanta lui Putin apără crimele din Ucraina

Alina Kabaeva, una dintre cele mai de succes gimnaste și femeia despre care se spune că ar avea patru copii cu Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată în public cu un mesaj de susținere a războiului. Ea a sfifat lumea cu o ținută inaccesibilă majorității rușilor.

„Amanta lui Putin, Alina Kabayeva, a deschis festivalul de gimnastică ritmică „Alina” la #moscova. Purtând o rochie marca Alessandra Rich de 1440 € și un inel nuntă. Ea a vorbit despre „marele război patriotic” și a spus că sancțiunile au adus beneficii sportului rusesc. Dar sancțiunile pentru Alina?”. Mesajul de pe twitter este mai jos.

Fosta gimnastă olimpică a fost filmată la un eveniment anual de la VTB Arena din Moscova. Presupusa amantă a lui Vladimir Putin s-a aflat în fruntea festivalului patriotic de gimnastică ritmică pentru juniori - Alina Festival. Ea a apărut pe scenă alături de mai mulți copii, arătându-și susținerea pentru războiul din Ucraina.

O versiune televizată a festivalului organizat de Alina Kabaeva va fi difuzată în ajunul comemorării Zilei Victoriei din 9 mai, care marchează sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial în Rusia. Aceasta este considerată ziua în care Putin va încerca să declare un fel de victorie în Ucraina, potrivit DailyMail .

Apariția publică a Alinei Kabaeva a stârnit multe controverse, iar presa internațională scrie că aceasta poartă din nou verigheta. ”O nouă apariție rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer – și este din nou văzută cu o verigheta. Și da, intervențiile esteticienei familiei sunt destul de notabile”, notează Canalul Telegram Tol’ko Nikomu.

Luna trecută, s-a afirmat că Alina Kabaeva se ascundea într-o vilă luxoasă din Elveția, împreună cu copiii. Alte zvonuri au sugerat că ea s-ar fi ascuns de fapt într-un buncăr subteran din Siberia, alături de Putin și de cercul său de apropiați.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro