„Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord“ / Gigi Becali, analiză geopolitică în ziua de Paște

„Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord“ / Gigi Becali, analiză geopolitică în ziua de Paște

Pentru Gigi Becali, diseară (ora 20.30), urmează un meci de totul sau nimic, cu FCSB! Pentru că o eventuală înfrângere în partida cu Farul ar pune capăt speranțelor la câștigarea titlului pe care îl așteaptă, în zadar, din 2015 încoace.

Până la partida cu „marinarii“ însă, latifundiarul din Pipera a avut o intervenție, la România TV, în care, în stilul său caracteristic, a vorbit despre situația geopolitică a regiunii, dar și viitorul României, în contextul actual.

Ce a spus Gigi Becali?

*Mi-am schimbat concepția despre război. Nu sunt nici cu rușii, dar nici cu ucrainenii. Vreau să se termine. Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima.

*Eu vreau să luăm Bucovina înapoi care e a noastră. Le-au dat-o rușii lor, s-o luăm înapoi. Și Bucovina, și Basarabia, să le luăm înapoi. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord.

Play-off, etapa a IV-a

Sâmbătă: CFR Cluj – Sepsi 2-1

Duminică: CS U Craiova – Rapid 3-1

Luni: FCSB – Farul 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 34p*

4. CSU Craiova 32p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu