Ioana Cosma, reacție după ce a rămas iar fără job. „2023, un an zbuciumat”

Ioana Cosma, reacție după ce a rămas iar fără job. „2023, un an zbuciumat”

Ioana Cosma era nevoită să plece de PRO TV, la începutul acestui an, după ce emisiunea „Ora Exactă în Sport” era scoasă din grila PRO Arena. După 28 de ani petrecuți în trustul PRO, ea și-a găsit un alt loc de muncă în luna aprilie, la Fanatik.

Ioana Cosma, pe vremea când activa în trustul PRO. Foto Facebook

Însă jurnalista a stat doar 3 luni ca moderator la „Fanatik Superliga”, pentru ca la finalul iunie să prezinte ultima emisiune la instituția patronată de Horia Ivanovici. Despărțirea a fost confirmată Ioana Cosma, care a mărturisit că, deocamdată, se gândește numai la vacanța pe care o are programată în Italia, ca pe urmă să-și continue proiectele pe care deja le are în desfășurare.

Ne-am despărţit fără dureri de cap, de comun acord şi fără resentimente. Am colaborat trei luni aproape perfect. Perfecţiunea e greu de definit, nu-i aşa? În spatele emisiunii de acolo e o echipă minunată, le doresc bafta pe viitor, vizualizări şi realizări. Ce fac în viitorul apropiat?

Plec în vacanţă, în Italia, şi apoi mă întorc la proiectele mele în curs de derulare şi voi începe altele, sper. 2023 pare a fi un an zbuciumat, dar în aceeaşi măsură provocator. Provocările ne fac mai puternici”, a declarat Ioana Cosma pentru paginademedia.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat