Ioana Ginghină a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

Ioana Ginghină a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

Actrița Ioana Ginghină a vorbit fără rețineri despre perioadele de la începutul carierei sale când o ducea extrem de greu. Frumoasa artistă nu s-a sfiit să dezvăluie faptul că uneori nu avea ce mânca. Pâinea cu margarină salva situația, însă de multe ori pâinea era mucegăită.

Ioana Ginghină, alături de fiica sa FOTO Adevărul

Într-un interviu pentru impact.ro , actrița a recunoscut că a trecut prin momente grele, atunci când s-a mutat în București, pentru a studia. Ea locuia alături de familie în Sibiu și s-a mutat în Capitală pentru studii. Aici a început să facă figurație la Teatrul Ion Creangă, apoi a fost angajată.

Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo. Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a povestit actrița.

Ca să aibă bani, Ioana Ginghină a lucrat pe unde s-a putut. Nu s-a dat în lături de la nicio muncă cinstită: a împărțit fleyere, periuțe de dinți, se îmbrăca în clovn, toate pentru a avea un venit decent.

Mariaj de 12 ani cu Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a fost căsătorită până în 2019 cu actorul Alexandru Papadopol. Cuplul are o fiică, Ruxandra. Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în anul 2019, după un mariaj care a durat 12 ani. Cei doi au reușit să păstreze o relație amicală de dragul fiicei pe care o au împreună.

Ioana Ginghină a suferit enorm după divorțul de Papadopol, mai ales că acesta a avut loc după ce actrița a aflat că a fost înșelată cu o colegă de breaslă. La doar o lună de la divorţ, Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se în public cu actriţa Adriana Titieni, fosta soţie a celebrului actor şi fost rector al UNATC, Adrian Titieni.

"Este ceva ce nu credeam că există"

Ioana Ginghină a apelat atunci la ajutorul unui psiholog pentru a procesa trauma provocată de separare, iar acum este fericită alături de Cristian Pitulice, alături de care urmează să facă nunta pe 23 septembrie 2023.

Cristian Pitulice are o relație excelentă cu fiica Ioanei, iar cei doi petrec mult timp împreună. Ioana are doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului care i-a readus zâmbetul pe buze și se consideră norocoasă că l-a întâlnit.

"Aici este ceva ce nu credeam că există. Nu credeam că voi găsi un bărbat care să-mi îngrijească atât de frumos copilul. Activitățile lor sunt temele la fizică, matematică, discuții pe teme istorice, geografie, însă ce facem în fiecare weekend și nu am făcut până acum este că ne jucăm. Da, am început în starea de urgență, acum doi ani, și a rămas așa. Ne jucăm tot felul de jocuri", a povestit Ioana, pentru click.ro, în urmă cu câțiva ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”