Ioana Mihalache va reprezenta România la Miss Grand International 2016, din Las Vegas - VIDEO

Ioana Mihalache va reprezenta România la Miss Grand International 2016, din Las Vegas - VIDEO

Ioana Mihalache va reprezenta România în cadrul competiţiei Miss Grand International care se desfăşura în acest an în Las Vegas, SUA, în perioada 6 – 26 octombrie, fiind unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe, alături de Miss World, Miss Universe sau Miss International.

Ioana Mihalache va reprezenta România la Miss Grand International 2016, din Las Vegas - VIDEO

În urma selecţiei naţionale Miss Grand International România 2016, organizată în data de 17 septembrie în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Grand International România în ţara noastră, Ioana Mihalache a fost desemnată să reprezinte ţara în cadrul Miss Grand International, competiţie a cărei mare finală va avea loc în data de 25 octombrie.

Miss Grand International este o competiţie anuală, a cărei devize este "Stop the War".

Anul acesta vor participa 90 de ţări.

Ioana este din Constanţa, are 25 de ani, 1.82 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 88-61-91. Ioana vorbeşte trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa şi masterul în Afaceri Internaţionale din cadrul aceleiaşi instituţii.Fiind pasionată de modeling şi călătorii, Ioana are o bogată experienţă în modelingul internaţional, activând de mulţi ani ca şi model în numeroase ţări precum Italia, Turcia, China, UAE, Liban etc.

Participarea sa din acest an din cadrul Miss Grand International va fi a doua sa experienţă de acest gen, după ce a reprezentat România şi în cadrul competiţiei internaţionale Miss Earth 2013 organizată în Filipine.

Ioana va purta în Las Vegas ţinute oferite de către Emily G Fashion şi Boutique 177 dar şi o rochie creeata de designerul Christian Pelayo din Hollywood. Printre pasiunile sale se mai număra sportul, psihologia şi călătoriile.

Ioana Mihalache a declarat că este o onoare să reprezinte România în această competiţie internaţională. "Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând România şi turismul României cât şi mesajul competiţiei 'Stop the War' în Las Vegas, mă ambiţionează şi mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din Statele Unite ale Americii", a mai afirmat aceasta.

"Ioana Mihalache este una dintre cele mai frumoase, ambiţioase şi inteligente ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 16 ani de activitate. Fiind la a doua ei participare într-o competiţie internaţională de acest gen, Ioana are frumuseţea, carisma, inteligenţa şi calităţile necersare unui model internaţional, pentru a reprezenta România cu onoare în Statele Unite şi de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Ea este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc sa se remarce în acest domeniu şi sa promoveze valorile României peste hotare!", a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Grand International România.

Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Ioanei din perioada 6 – 26 octombrie 2016 din Las Vegas, vizitând pagină să oficială de Facebook "Miss Grand International Romania" , pagină unde vor putea vota România şi vor putea vedea cele mai noi poze publicate zilnic.

Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Vegas, au precizat organizatorii.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...