Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţii ale lui Bogdan Licu şi Mihaela Ciochină. Cei doi preiau mandatul de judecător CCR

Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţii ale lui Bogdan Licu şi Mihaela Ciochină. Cei doi preiau mandatul de judecător CCR

Şeful statului a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru mai multe persoane cu funcţii importante. În primul rând, prim-adjunctul procurorului general, Bogdan Licu, a fost eliberat din funcţie. De asemenea, Mihaela Ciochină, consilier prezidenţial pe probleme de Drept constituţional, a fost eliberată din funcţie.

Cei doi, Licu şi Ciochină, urmează să preia mandate de jucători ai Curţii Constituţionale a României. Cereonia de depunere a jurământului va avea loc mâine, potrivit informaţiilor „Adevărul”.

De asemenea, Klaus Iohannis a eliberat-o pe Anişoara Ancu din Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Mai mult, Ancu a fost numită consilier prezidenţial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante