Iohannis: Am primit cu profund regret vestea despre românul decedat în urma atacului de la Nisa

Iohannis: Am primit cu profund regret vestea despre românul decedat în urma atacului de la Nisa

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, un mesaj de condoleanțe familiei românului care a murit la Nisa în urma atacului terorist, în care afirmă că nimic nu justifică actele teroriste abominabile și arată că este în legătură cu autoritățile diplomatice române cu privire la situația soției și a copilului.

"Am primit cu profund regret vestea, recent confirmată de autoritățile franceze, a decesului cetățeanului român care a fost dat dispărut în urma atacului terorist de la Nisa, din cursul serii de joi. Adresez cele mai sincere condoleanțe familiei și le sunt alături în aceste momente de cumplită durere. Le doresc însănătoșire grabnică și multă putere soției și copilului celor doi, care se află internați la Nisa. Sunt în legătură permanentă cu Ministerul Afacerilor Externe și reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța, care acordă tot ajutorul și sprijinul necesare în această situație dramatică. Nimic nu poate alina durerea celor apropiați, așa cum nimic nu poate justifica astfel de acte teroriste abominabile", spune Iohannis în mesaj.

El reiterează hotărârea fermă a României de a continua, alături de partenerii europeni și internaționali, lupta împotriva flagelului terorist, cu toate instrumentele și mecanismele disponibile.

Marți, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa , membru al familiei care a fost dată dispărută anterior.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...