Iohannis: Cred că premierul e de bună-credință și dorește să aibă o echipă performantă

Iohannis: Cred că premierul e de bună-credință și dorește să aibă o echipă performantă

Președintele Klaus Iohannis consideră că premierul Mihai Tudose este de bună-credință și dorește să aibă o echipă performantă.

 "Eu am discutat cu premierul și mi-a prezentat opțiunile domniei sale, dar aceste lucruri nu le voi anunța eu, este treaba altora să facă aceste anunțuri. (...) Eu cred că premierul e de bună-credință și dorește să aibă o echipă performantă", a declarat Iohannis, joi, după o vizită efectuată la fabrica Ford din Craiova, întrebat dacă este nevoie de o remaniere guvernamentală.

Șeful statului a precizat că atât el, cât și românii doresc ca PSD "să vină cu niște rezultate tangibile".

"Dacă e nevoie de o remaniere pentru a obține așa ceva, atunci remaniere să fie", a spus Iohannis.

El a subliniat că așteaptă cu "mare interes" rezultatele Guvernului.

"Orice criză politică are consecințe, în primul rând, negative. Se vede foarte limpede că în economie a apărut o neliniște profundă, au fost anunțate într-un ritm amețitor de la începutul anului și până acum noi și noi măsuri în domeniul fiscal, este cazul să se liniștească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite și mediului economic să performeze. Avem o creștere economică. Ea se datorează în bună măsură consumului care la rândul lui este posibil și datorită creșterilor salariale, până aici toate bune, însă dacă vrem să avem în continuare o economie în creștere trebuie să trecem la măsuri care sunt predictibile, care aduc sustenabilitate, care aduc dezvoltare pe termen mai lung, altfel tot ce am câștigat se pierde", a adăugat șeful statului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...