Iohannis, despre verificarea de către ANAF a profesorilor care dau meditaţii: Cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit

Iohannis, despre verificarea de către ANAF a profesorilor care dau meditaţii: Cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit

Iohannis a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum i se pare anunţul ANAF de a-i verifica pe profesorii care dau meditaţii. „Cred că cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit şi ANAF-ul are treabă cu colectarea impozitelor şi cu verificarea. Dacă profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă, însă nu se pot accepta excepţii. Cine face venit trebuie să plătească un impozit corespunzător. Dacă ANAF-ul va verifica categoriile unde se realizează evaziune pe scară un pic mai largă, atunci colectarea poate să devină mai eficientă”, a afirmat Iohannis.

Întrebat dacă mai are foşti colegi care dau meditaţii, preşedintele a răspuns: "Mai există profesori care fac meditaţii şi cred că plătesc impozit".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria