Iohannis i-a dat-o Condamnatului de pe bicicletă!

Iohannis i-a dat-o Condamnatului de pe bicicletă!

Iohannis i-a dat-o Condamnatului de pe bicicletă! Iohannis, replică de pe bicicletă pentru Dragnea care îl amenință cu suspendarea: Nu mă interesează părerea lui.

 Președintele Klaus Iohannis a spus marți că nu îl interesează părerea lui Liviu Dragnea care l-a amenințat ieri, din nou, cu suspendarea din funcție pentru că nu o revocă pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui”, a replicat Iohannis, care a dat marți dimineață o tură cu bicicleta de la Palatul Regal până la Arcul de Triumf.

Răspunsul președintelui vine după ce luni Liviu Dragnea a amenințat din nou cu supendarea sa din funcție pe motiv că nu o revocă din funcție pe șefa DNA.

“Nu este exclusă (intenţia de a-l suspenda – n.r). Nu este exclusă, pentru că deja a stat neconstituţional de mult, dacă se poate spune aşa. Şi nepermis de mult. Jocul cu ‘hai să mai citim, stai că încă nu am citit’ este o bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale şi a Constituţiei. (…) Nu-i dau eu răgaz, dar cred că a întârziat foarte mult”, a spus liderul PSD, la Palatul Parlamentului.

Planul lui Liviu Dragnea de a-l suspenda pe președintele Klaus Iohannis a fost dat peste cap de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care s-a opus demersului. Tot Tăriceanu a pus frână și modificării rapide a Codului penal prin ordonanță de urgență sau prin angajarea răspunderii Guvernului în fața Parlamentului. Liviu Dragnea a cedat și la numirea lui Gabriel Vlase la șefia SIE, numire care l-a luat prin surprindere și căreia, inițial, i s-a opus.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...