Iohannis s-a sucit! Penalii Tăriceanu și Dragnea, invitați la recepția din 9 mai

Iohannis s-a sucit! Penalii Tăriceanu și Dragnea, invitați la recepția din 9 mai

Klaus Iohannis a invitat la Cotroceni politicienii cu dosare penale! Preşedintele Klaus Iohannis a invitat politicienii cu dosare penale la recepţia de 9 mai, deşi, la festivitatea de anul trecut, a făcut un titlu de glorie din faptul că nu a chemat la Cotroceni oameni politici cu probleme în justiţie. 

Șeful statului și-a păstrat atitudinea şi la sărbătoarea naţională de 1 Decembrie, când în tribuna oficială nu au fost invitaţi nici Liviu Dragnea, nici Călin Popescu Tăriceanu.

Confirmarea că preşedintele Senatului şi cel al Camerei Deputaţilor au fost invitaţi la Cotroceni, la recepţia de 9 mai, a venit chiar de la Liviu Dragnea.

La scurt timp, a venit confirmarea şi de la cabinetul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Anul acesta, Administraţia Prezidenţială a făcut cu discreţie invitaţiile la ceremonia dedicată Zilei Europei.

Nu la fel se întâmpla în 2016, când preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu a chemat politicieni cu probleme penale. Totuşi, pentru fostul preşedinte Traian Băsescu, şeful statului a făcut o excepţie şi i-a trimis o invitaţie.

Aceeşi atitudine intransigentă faţă de oamenii politici cu probleme în justiţie a păstrat-o preşedintele Iohannis şi la parada organizată de Ziua Naţională la Arcul de Triumf.

La manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie 2016, preşedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au stat separat: șeful statului în tribuna oficială, iar cei doi politicieni, în mijlocul mulţimii strânse în piaţa Arcului de Triumf.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…