Ion Haiduc: Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru

Ion Haiduc: Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru

Ion Haiduc, actor la Teatrul Nottara, a declarat că nu îi este teamă să urce pe scenă fără mască, "chiar dacă totul se întâmplă într-o sală, la interior".

"Este normal să urci pe scenă şi să joci fără mască. Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru sau habar nu are cu ce se mănâncă treaba asta. Nu, fiecare dintre noi ne ştim, dacă suntem bolnavi nu venim la muncă, fiindcă avem atâta conştiinţă de sine, iar în rest jucăm. Sigur că, cel mai probabil, nu ne vom mai pupa pe gură, asta în film se mai poate, dar în teatru, nu. Avem şi noi atâta conştiinţă", a mărturisit Ion Haiduc, pentru AGERPRES.

El a precizat că la Teatrul Nottara a avut loc o şedinţă în care au fost informaţi despre normele igienico-sanitare care trebuie respectate de toţi angajaţii instituţiei.

"Am avut o şedinţă în care ni s-au spus care sunt normele igienico-sanitare pe care trebuie să le păstrăm, cum va fi cu efectul de distanţare, cum va fi cu locurile din săli. Este bine că a căzut treaba cu păstrarea distanţei de un metru şi jumătate, pentru că, la 300 de locuri cât avem noi la Nottara, ar însemna să jucăm cu doar 60 de locuri ocupate. Cu suma încasată nu poţi plăti nici măcar curentul electric", a mai spus Ion Haiduc. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor