Ionel Dancă anunţă că pleacă din PNL

Ionel Dancă anunţă că pleacă din PNL

Deputatul Ionel Dancă anunţă că demisionează din PNL, după excluderea fostului preşedinte al partidului Ludovic Orban.

"Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL, care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea ce am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat", a scris Ionel Dancă, vineri, pe Facebook .

El afirmă că excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să "scoţi spiritul liberal din PNL, care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD".

"Istoria Partidului Naţional Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban, care şi-a dedicat aproape toată viaţa partidului şi a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR şi PD până la actualul PSD. Din păcate, o gaşcă de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Naţional Liberal, îşi bate joc de români şi predă guvernarea şi ţara la PSD. Dar mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranţei într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, aşa cum aşteaptă românii de mulţi ani", a mai scris Ionel Dancă.

Acesta se declară hotărât să lupte pentru o nouă politică naţională liberală.

"Eu încă mai am această speranţă şi sunt hotărât să lupt în continuare pentru o nouă politică naţională liberală, care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta, care să ofere şansa de dezvoltare şi de realizare în viaţă fiecărui român. Indiferent de nume şi de siglă, suntem şi rămânem liberali, pentru România până la capăt!", a adăugat Dancă.

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid. Propunerea BEx urmează să fie înaintată Consiliului Naţional al PNL, care ia decizia finală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa