IPJ Brăila: Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist; nimeni nu a fost rănit

IPJ Brăila: Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist; nimeni nu a fost rănit

Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist din oraşul Însurăţei, nefiind înregistraţi răniţi în urma incidentului, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Conform aceleiaşi surse, incidentul s-a produs în urmă cu trei zile.

"În data de 27 iulie, în jurul orei 8,00, un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei s-a prezentat la sediul poliţiei, pentru a intra în serviciu şi a-şi ridica armamentul din dotare. Poliţistul a primit pistolul şi l-a aşezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care, de asemenea, urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul de pe birou şi ar fi executat accidental un cartuş în podea. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită", se precizează într-un comunicat al IPJ Brăila.

Poliţiştii au întocmit în cazul jandarmului actele procedurale pentru infracţiunea de uz de armă fără drept şi le-au înaintat Parchetului Militar Bucureşti - circumscripţia Constanţa, dosarul urmând să fie soluţionat conform prevederilor legale.

De asemenea, conducerea IPJ Brăila a dispus efectuarea de verificări în cazul poliţistului, în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei abaterii disciplinare de neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu. AGERPRES/ (AS - autor: George Onea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Zvonuri...

4 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

5 Așa o fi?