IPJ Brăila: Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist; nimeni nu a fost rănit

IPJ Brăila: Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist; nimeni nu a fost rănit

Un jandarm a tras accidental un foc cu pistolul unui poliţist din oraşul Însurăţei, nefiind înregistraţi răniţi în urma incidentului, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Conform aceleiaşi surse, incidentul s-a produs în urmă cu trei zile.

"În data de 27 iulie, în jurul orei 8,00, un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei s-a prezentat la sediul poliţiei, pentru a intra în serviciu şi a-şi ridica armamentul din dotare. Poliţistul a primit pistolul şi l-a aşezat pe birou pentru a înscrie în registru ridicarea acestuia, moment în care un jandarm care, de asemenea, urma să intre în serviciu, ar fi luat pistolul de pe birou şi ar fi executat accidental un cartuş în podea. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită", se precizează într-un comunicat al IPJ Brăila.

Poliţiştii au întocmit în cazul jandarmului actele procedurale pentru infracţiunea de uz de armă fără drept şi le-au înaintat Parchetului Militar Bucureşti - circumscripţia Constanţa, dosarul urmând să fie soluţionat conform prevederilor legale.

De asemenea, conducerea IPJ Brăila a dispus efectuarea de verificări în cazul poliţistului, în vederea stabilirii existenţei sau inexistenţei abaterii disciplinare de neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu. AGERPRES/ (AS - autor: George Onea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...