IPJ Ilfov: Un bărbat care a încheiat 21 de contracte de închiriere pentru acelaşi apartament - reţinut

IPJ Ilfov: Un bărbat care a încheiat 21 de contracte de închiriere pentru acelaşi apartament - reţinut

Un bărbat care a încheiat 21 de contracte de închiriere pentru acelaşi apartament, încasând sume cuprinse între 2.600 şi 4.000 de lei, a fost reţinut de poliţiştii ilfoveni.

"Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi în zilele de 7 şi 8 septembrie (...) de către 21 de persoane cu privire la faptul că în perioada 22 iulie - 1 septembrie, un bărbat le-ar fi închiriat un apartament în oraşul Popeşti Leordeni, după ce în prealabil, acesta ar fi stabilit întâlniri cu persoanele vătămate pentru vizionarea imobilului. În urma sesizărilor, poliţiştii din cadrul oraşului Popeşti Leordeni şi Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat verificări şi investigaţii specifice în vederea depistării autorului", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov transmis, luni, AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, suspectul a fost depistat în municipiul Constanţa, fiind condus la sediul Poliţiei din Popeşti Leordeni pentru audieri.

Din primele verificări a reieşit că bărbatul a încheiat, între 22 iulie şi 1 septembrie, contracte de închiriere cu cele 21 de persoane, în schimbul unor sume de până la 4.000 de lei, reprezentând chiria şi garanţia pentru apartament.

"În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă", precizează IPJ Ilfov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...