Ipoteză şocantă: Ce s-ar fi întâmplat în hotelul unde a murit magistratul iranian

Ipoteză şocantă: Ce s-ar fi întâmplat în hotelul unde a murit magistratul iranian

Presa iraniană continuă să furnizeze, pe larg, informaţii obţinute pe surse despre decesul lui Gholam Reza Mansouri (52 de ani), vineri, la un hotel din centrul Bucureştiului, scrie Adevărul .

Iranul insistă că moartea lui Gholam Reza Mansouri, fost magistrat, având calitatea de acuzat, într-un dosar important de corupţie, n-a fost o simplă sinucidere.  

Poliţia română merge, deocamdată, pe această variantă, însă iranienii sunt de părere că Mansouri n-avea niciun motiv să-şi pună capăt zilelor, mai ales că tocmai se întâlnise cu ambasadorul Iranului în România, pentru a-şi negocia termenii revenirii în ţară. În plus, site-ul mojnews.com a venit, astăzi, cu o serie de informaţii obţinute pe surse, prin care demontează, la rândul său, ipoteza sinuciderii.  

Potrivit sursei citate, Mansouri primise din partea autorităţilor române propunerea obţinerii de azil politic, pentru a nu fi extrădat. Fostul magistrat ar fi refuzat însă această variantă, spunând că vrea să se întoarcă în Iran, pentru a-şi dovedi nevinovăţia.   

Pornind de la această informaţie, site-ul mojnews vine cu o adevărată bombă: camerele de supraveghere instalate în hotelul unde a fost cazat Mansouri, şi de unde a plonjat spre moartea sa, ar fi fost închise, intenţionat, cu câteva minute înainte de incidentul de vineri! Mojnews a publicat acest detaliu, citând surse apropiate de poliţia română, care au dorit să-şi păstreze anonimatul.   Sursa celor de la mojnews spune că scoaterea camerelor de supraveghere din funcţiune s-ar fi întâmplat, pentru ca momentele dinaintea căderii lui Mansouri, în recepţia hotelului, de la etajul 6 (n.r. - alte surse indică faptul că fostul magistrat ar fi căzut de la etajul 5) să nu fie filmate!  

Judecătorul cazului: „Nu ştim dacă Mansouri a murit!“  

În altă ordine de idei, în Iran a avut loc, astăzi (n.r. - duminică e zi lucrătoare în Iran), un nou termen în dosarul de corupţie, în care Mansouri avea calitate de acuzat, pentru că ar fi primit 500.000 de euro mită.  

În cadrul înfăţişării de astăzi, judecătorul cazului a venit cu o declaraţie incredibilă, care învăluie acest caz într-un mister şi mai mare: „Până în acest moment, nu ştim dacă Mansouri a murit, fiindcă n-avem dovezile necesare“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu