Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open, fază în care poate evolua cu Simona Halep

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open, fază în care poate evolua cu Simona Halep

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-7 (6), 6-4, 6-4, pe sportiva americană Christina Mchale, locul 59 WTA, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Madrid Open, fază în care o poate întâlni pe Simona Halep, anunță News.ro. 

Irina Begu s-a impus în două ore şi 37 de minute şi şi-a egalat performanţa de anul trecut, când a ajuns tot în sferturi la Madrid Open. Acesta a fost al optulea meci consecutiv de trei seturi câştigat de Irina Begu.

În faza următoare, ea ar putea juca împotriva Simonei Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, dacă sportiva din Constanţa o va învinge, tot miercuri, pe elveţianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 10.

Calificarea în sferturile de finală la turneul Prmier Mandatory de la Madrid este recompensată cu 114.560 de euro şi cu 215 puncte WTA.

Tot miercuri, în optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe elveţianca Timea Bacsinszky, Patricia Ţig va evolua cu americanca Madison Keys, iar Sorana Cîrstea va juca împotriva germanei Laura Siegemund.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro