Își coordona banda de traficanți de droguri, din arest, prin telefon

Își coordona banda de traficanți de droguri, din arest, prin telefon

Mai multi traficanți de droguri din Maramureș care erau coordonați de șeful bandei chiar dacă acesta era în arest au ajuns pe mâna polițiștilor de la Crimă Organizată. Banda era condusă cu ajutorul unor telefoane mobile introduse ilegal în arest.

Banda comercializa 3-CMC, un puternic drog sintetic

Totul a început luni, cu reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, după prinderea în flagrant a doi dintre ei care transportau cantitățile de 1 kilogram, respectiv 500 grame de 3-CMC, drogul care i-a adus și sfârșitul Sharei, adolescenta din București care a murit în casa prietenului din Neamț.

Culmea este că polițiștii au ajuns la concluzia că cei patru indivizi erau coordonați de către un alt inculpat încarcerat care a și fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat.

„Au fost puse în aplicare și mandate de percheziție domiciliară, inclusiv în camera în care se află inculpatul încarcerat, fiind identificate și ridicate 41 de pliculețe cu substanță vegetală, 27 de comprimate de Xanax, 4 telefoane mobile , precum și alte mijloace de probă” au comunicat procurorii .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat