Istvan Kovacs, delegat la ”șocul” optimilor Ligii Campionilor. Ce partidă va conduce românul

Istvan Kovacs, delegat la ”șocul” optimilor Ligii Campionilor. Ce partidă va conduce românul

După un Mondial ciudat, în care a activat numai din postură de arbitru de rezervă, Istvan Kovacs a intrat pe o pantă ascendentă. A fost la Cupa Mondială a cluburilor, a arbitrat finala Cupei Națiunilor din Golful Persic, iar acum a primit cel mai tare meci din ”optimile” Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs va arbitra meciul Liverpool - Real Madrid. Foto EPA EFE

Kovacs a fost delegat la supermeciul săptămânii din Liga Campionilor, Liverpool - Real Madrid. Partida se joacă pe 21 februarie, de la ora 22:00 (Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1). Istvan Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic, iar în camera VAR vor fi Massimiliano Irrati și Marco Guida.

Confruntarea dintre ”cormorani” și ”galactici” este reeditarea finalei de anul trecut , câștigată de spanioli prin golul lui Vinicius jr. . Va fi al patrulea meci arbitrat de Kovacs în acest sezon de Liga Campionilor.

A mai condus 3 meciului din Liga Campionilor

Românul a mai fost la centru la Dinamo Zagreb - Chelsea 1-0, Brugge - Atletico 2-0 și Bayer Leverkusen - Porto 0-3. Kovacs a mai arbitrat două meciuri în Liga Națiunilor, un meci în preliminariile Conference League, unul la Mondialul Cluburilor, precum și finala Cupei Naţiunilor din Golful Persic, dintre Irak şi Oman.

Anul trecut, Istvan Kovacs a arbitrat foarte bine într-un alt șoc al Ligii Campionilor: partida Manchester City - Real madrid 4-3. În aprilie 2022, Kovacs a lăsat inspirat jocul să continue la un fault asupra lui Bernerdo Silva, portughezul a continuat faza și a marcat, fiind lăudat de toată presa internațională.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?