Istvan Kovacs, meci de foc după odihna din Qatar: Va arbitra partida finalului de an în România

Istvan Kovacs, meci de foc după odihna din Qatar: Va arbitra partida finalului de an în România

Șederea lui Istvan Kovacs (38 de ani), la Doha, s-a încheiat după meciurile din faza optimilor. Pentru că atunci FIFA a publicat lista arbitrilor trimiși acasă, iar aici s-au aflat și numele românilor, Istvan Kovacs, Mihai Artene și Vasile Marinescu. Potrivit calculelor Adevărul , centralul din Carei a părăsit Qatar-ul cu buzunarele pline, cu o sumă impresionantă, deși a fost doar rezervă în opt partide.

Istvan Kovacs a fost delegat la opt meciuri din Superliga românească, în acest sezon.

După această experiență, totuși, utilă, atât financiar, cât și profesional, Istvan Kovacs va reveni în iarbă cu un meci de foc! Pentru că, potrivit gsp.ro , el a fost delegat la meciul FCSB – CFR Cluj de joi (ora 20.00, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport). E o partidă amânată din etapa a 9-a a Superligii și vine într-un moment în care cele două formații sunt vecine de clasament.

După 19 meciuri disputate până acum, CFR Cluj e pe 2 cu 41 de puncte, în timp ce FCSB a strâns 35 de puncte după același număr de meciuri și ocupă locul 3. Lider e Farul Constanța, cu 44 de puncte, însă „marinarii“ au disputat 20 de meciuri. Partida FCSB – CFR Cluj va fi penultima pentru cele două grupări, în 2022. După această confruntare, formația din Berceni va întâlni Botoșani acasă (19 decembrie), în timp ce ardelenii vor primi vizita celor de la Hermannstadt (20 decembrie). Campionatul se va relua în a treia săptămână din luna ianuarie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”