ISUBIF: Aproape 30 de autospeciale de stingere trimise la incendiul de la Bragadiru; se acţionează din exterior şi de la înălţime

ISUBIF: Aproape 30 de autospeciale de stingere trimise la incendiul de la Bragadiru; se acţionează din exterior şi de la înălţime

Un număr de 24 de autospeciale de stingere acţionează joi seara la incendiul puternic produs la Bragadiru la două hale, în apropiere de Şoseaua de Centură.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, acest număr va fi suplimentat cu încă cinci autospeciale de stingere.

"Se acţionează în mod preponderent din exterior şi de la înălţime. Există risc de prăbuşire a halelor", precizează ISUBIF.

Intervenţia este condusă de inspectorul-şef al ISUBIF.

Populaţia a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT .

Este o ardere puternică, cu degajare de fum .

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISUBIF, a precizat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că suprafaţa afectată de incendiu este în creştere, după ce iniţial se anunţase că ea este de aproximativ 5.000 mp.

Vasile a spus că nu există un pericol iminent pentru populaţie dacă sunt respectate indicaţiile transmise.

Cele două hale aparţin unei firme al cărei obiect de activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante