Italia: 31 de persoane rănite după ce o mașină a intrat în participanții la un festival local din Sardinia

Un număr de 31 de persoane, printre care și copii, au fost rănite în noaptea de joi spre vineri pe insula italiană Sardinia după ce un bărbat a intrat cu mașina sa în participanții la un festival local, relatează DPA, citând presa locală.

Sursa foto: Unione Sarda

Automobilul, un model Fiat Panda, a intrat în mulțimea ce participa la un festival religios local din satul Nule, situat în centrul Sardiniei, vineri în jurul orei locale 01:00 (joi ora 23:00 GMT), conform ziarului Unione Sarda.

Potrivit publicației citate, se pare că șoferul a pierdut controlul asupra vehiculului din cauză că a adormit după ce consumase 'un pahar în plus'.

Imediat după incident, mulțimea furioasă l-a luat la bătaie pe șofer. Acesta se află în spital și ar putea fi arestat de îndată ce starea sa de sănătate se ameliorează.

În luna martie, Italia a adoptat o legislație mai dură cu privire la șofatul sub influența alcoolului. Astfel, conducătorii auto aflați în stare de ebrietate pot primi pedepse de până la 18 ani de închisoare dacă ei cauzează un accident mortal și de cel mult șapte ani dacă provoacă răni grave altor persoane.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov