Italia, în stare de șoc după ce o fată de 13 ani a fost violată în grup de 7 imigranți egipteni

Italia, în stare de șoc după ce o fată de 13 ani a fost violată în grup de 7 imigranți egipteni

O fetița de 13 ani a fost violată în toaletele publice de la Villa Bellini din Catania, Italia, de 7 imigranți egipteni.

Minora i-a identificat pe doi dintre presupușii autori ai violului, a anunțat duminică, 4 februarie, poliția, potrivit ansa.it.

Identificarea a avut loc după o aliniere în stil american a celor șapte membri suspecți ai bandei, care sunt toți egipteni, a precizat poliția.

Pe de altă parte, fata nu a putut să-i identifice pe ceilalți cinci presupuși membri ai grupului, susținând că nu le-a văzut fețele și că nu a vrut să acuze persoane nevinovate.

Însă cei cinci au fost identificați de prietenul de 17 ani al fetei de 13 ani, care ar fi fost forțat să asiste la viol în timp ce era ținut nemișcat.

Unul dintre membrii presupusei bande ar fi recunoscut, de asemenea, că a luat parte la incidentul din orașul de coastă din estul Siciliei.

Victima le-ar fi spus violatorilor ei: "Vă implor, vă rog, nu-mi faceți rău, dați-mi drumul", potrivit celor declarate de aceasta la poliție.

Incidentul a adus indignare în Italia, iar cazul a început o dezbatere națională, liderul Ligii Salvini cerând castrarea chimică a violatorilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”