Italia: Salvini, care va merge la Moscova pentru finala Cupei Mondiale, i-a adus un omagiu lui Putin

Italia: Salvini, care va merge la Moscova pentru finala Cupei Mondiale, i-a adus un omagiu lui Putin

Ministrul italian de interne Matteo Salvini a anunţat luni pe Twitter că va merge duminică la Moscova pentru finala Cupei Mondiale de Fotbal şi i-a adus un omagiu preşedintelui rus Vladimir Putin, relatează AFP.

''De oameni ca el, care au în inimă interesul propriilor cetăţeni, ar fi nevoie cu zecile în această ţară'', în Italia, a declarat Salvini, care şi-a făcut din sloganul ''Italienii mai întâi'' linia sa de conduită în politică.

Purtătoarea sa de cuvânt a confirmat această deplasare, dar a precizat luni că Salvini, care este şi vicepremier, nu se va întâlni cu Putin, contrar a ceea ce se intenţiona la un moment dat.

Surse ale Ligii (extrema dreaptă), al cărei şef este Salvini, au precizat că acesta va merge la Moscova pentru a asista la finala Cupei Mondiale de Fotbal şi pentru a se întâlni cu omologul său rus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…