Italia: Silvio Berlusconi, din nou spitalizat

Italia: Silvio Berlusconi, din nou spitalizat

Miliardarul şi fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost spitalizat pentru a doua oară în două săptămâni, a declarat miercuri o sursă din partidul său, Forza Italia (FI), potrivit AFP.

Berlusconi a fost spitalizat marţi după-amiază la Milano, potrivit aceleiaşi surse. Magnatul media s-a deplasat la spital pentru nişte controale, însă medicii au decis să îl interneze pentru a-i face şi alte teste.

Conform agenţiei de presă AGI, Berlusconi ar urma să fie externat în cursul după-amiezii de miercuri.

Fostul premier italian a avut mai multe internări în ultimele luni. În urmă cu circa două săptămâni, a stat mai multe zile în acelaşi spital, oficial pentru controale medicale de rutină.

În februarie a petrecut o noapte la spital după o cădere fără urmări grave, însă în ianuarie a fost spitalizat mai multe zile în Centrul de Cardiologie din Monaco pentru probleme de aritmie cardiacă.

Iar în septembrie a fost spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare cauzate de COVID-19.

Silvio Berlusconi a fost supus în 2016 unei operaţii pe cord deschis, iar în primăvara lui 2019, unei operaţii pentru ocluzie intestinală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…