Italienii despre Mondialul lui Popovici: „Două dezamăgiri“

Italienii despre Mondialul lui Popovici: „Două dezamăgiri“

David Popovici (18 ani) a câștigat o experiență prețioasă după Mondialele de la Fukuoka, după cum Adevărul a explicat aici. Chiar dacă rezultatele înotătorului român au fost sub nivelul standardelor sale înalte, el rămâne un sportiv fabulos și cu șanse mari la podiumul olimpic, la anul, la Paris.

David Popovici, un loc 4 și un loc 6 la Mondialele de la Fukuoka

Până să vedem cum se va descurca David la JO 2024, site-ul gsp.ro a redat două reacții scurte din presa internațională după un Mondial fără medalii pentru David Popovici, în Japonia.

Gazzetta dello Sport (publicație italiană): Cu timpul de 47 de secunde și 83 de sutimi, David Popovici a fost doar al șaselea (n.r. – la 100 de metri liber). Două dezamăgiri la Campionatele Mondiale de la Fukuoka pentru fenomenul României (n.r. – aluzie și la locul 4 în proba de 200 de metri liber)

L’Equipe (ziar francez): Deținătorul recordului mondial și campionul în exercițiu, românul David Popovici, a terminat doar pe locul 6 în 47.83s, departe de standardele sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”