Iubirea bolnavă dintre doi fraţi. Cum s-au îndrăgostit și pentru ce militează: „Nu promovăm incestul“

Iubirea bolnavă dintre doi fraţi. Cum s-au îndrăgostit și pentru ce militează: „Nu promovăm incestul“

Se iubesc nespus de mai bine de 10 ani şi au împreună doi copii. La prima vedere, povestea nu are nimic neobişnuit, însă când cei doi încep să povestească afli cu stupoare că sunt frați. Ana și Daniel Parra din Spania au același tată.

Cei doi frați au împreună doi copii FOTO Twitter Ana Parra

Ei spun că nu doresc să promoveze incestul, ci doar să atragă atenția autorităților pentru a se putea căsători legal. Povestea celor doi frați a făcut înconjurul Spaniei. Conform publicației Telecinco , Codul Civil spaniol interzice căsătoria între rude directe, astfel încât uniunea lor nu poate fi recunoscută ca atare, deși ambii și-au exprimat public dragostea și și-au făcut cunoscută istoria, generând o largă dezbatere asupra legalității relațiilor dintre frați.

Cuplul l ocuiește, alături de cei doi copii, în orașul Granollers (Catalonia) și s-au cunoscut când ea avea 20 de ani, iar el 17. La început au fost prieteni, însă, pe parcurs, s-au îndrăgostit. Ana și Daniel Parra spun că au o relație ca oricare alta și din acest motiv militează pentru a se putea căsători.

Ei vor ca legile să fie schimbate pentru a-și oficializa relația ca orice cuplu obișnuit.

Nu promovăm incestul și niciunul dintre acele lucruri care ni s-au spus. Nu vrem să pretindem asta, nu este ceea ce ne-am dorit vreodată să facem. Aceasta este doar viața noastră”, au explicat cei doi tineri, conform sursei citate.

S-a conectat sub un profil fals

Ana a cum l-a cunoscut pe Daniel, fratele ei vitreg. În copilărie fusese părăsită de tatăl său, iar câțiva ani mai târziu a aflat că acesta s-a recăsătorit și mai are un copil. Curioasă, ea a decis să-și caute tatăl pe Facebook și apoi pe fratele ei, cu care s-a conectat sub un profil fals.

Daniel fusese informat de părinții săi despre existența unei surori, dar nu a fost niciodată interesat de ea. Au purtat discuții pe rețeaua de socializare, iar la un moment dat s-au întâlnit. Au decis să se mute împreună, iar cu timpul prietenia lor s-a transformat într-o dragoste pătimașă.

"Vor arde în Iad"

De la bun început, relația lor a fost condamnată și au primit mesaje în care li s-a transmis că „vor arde în Iad”. Inițial s-au simțit vinovați pentru sentimentele lor, însă, cu timpul s-au îndrăgostit. După primul lor sărut au încercat de mai multe ori să se despartă, dar au eșuat de fiecare dată.

Înainte de a avea primul copil, Ana și Daniel au decis să treacă printr-o serie de analize medicale deoarece împărtășirea genelor crește probabilitatea de a transmite o boală ereditară cu un procent de 4%. În prezent au doi copii, perfect sănătoși.

Cei doi merg la o școală normală, iar înscrierea copiilor lor nu a cauzat nicio problemă juridică, astfel că lor li se pare contradictoriu faptul că actualul Cod Civil spaniol interzice căsătoria între rude directe, deși incestul nu mai este considerat infracțiune din anul 1978.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…