Ivana Knoll, jefuită la Paris. „Nu mai am nimic de îmbrăcat, hoții au luat tot” FOTO

Ivana Knoll, jefuită la Paris. „Nu mai am nimic de îmbrăcat, hoții au luat tot” FOTO

Fotomodelul Ivana Knoll (30 de ani) susține că a fost jefuită imediat după ce a aterizat în Paris. Fosta „Miss Croația”, care nu a lipsit de la niciun meci al naționalei țării sale la Cupa Mondială din Qatar, a avut parte de un incident neplăcut, fiind victima unui furt în capitala Franței.

Ivana Knoll a atras toate privire la CM Qatar 2022. Foto Instagram

„Tocmai am aterizat și deja mi-au furat bagajul mic. Mi-au luat toate rochiile, nu știu ce voi purta în seara asta. Întotdeauna sunt foarte bine primită de hoții din Paris. Dată trecută, mi-au furat geanta și portofelul”, a povestit Knoll pe Instagram.

Abordată de jucători la Campionatul Mondial

Ivana susține că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. „Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana potrivit Barstool Sports. Ivana nu a dezvăluit numele sau naționalitatea fotbaliștilor care i-au scris.

Fotomodelul i-a înnebunit pe arabi în timpul Cupei Mondiale

Fotomodelul i-a înnebunit pe arabi în timpul Cupei Mondiale

Croația a încheiat pe locul 3 Campionatul Mondial din Qatar. Pe durata turneului, croații au jucat cu Maroc (0-0), Canada (4-1), Belgia (0-0), Japonia (2-1 d.pen.), Brazilia (2-1 d.pen.), Argentina (0-3) și din nou cu Maroc (2-1), scrie gsp.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…