Ivanka Trump susține că atunci când nu este de acord cu tatăl său, i-o spune cu 'totală sinceritate'

Fiica președintelui american Donald Trump, Ivanka Trump, a declarat miercuri, într-un interviu, că atunci când nu este de acord cu tatăl său, i-o spune cu 'totală sinceritate', transmit DPA și AFP.

"Îmi spun mereu părerea, iar tatăl meu este de acord cu mine în atât de multe lucruri. Însă când nu se întâmplă acest lucru, el știe care este punctul meu de vedere", a afirmat Ivanka Trump, în vârstă de 35 de ani.

"Atunci când nu sunt de acord cu tatăl meu, el o știe, iar eu vorbesc cu totală sinceritate", a spus ea într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

"Atunci când sunt de acord, mă implic pe deplin și sprijin agenda și sper să îi pot fi de ajutor și să am un impact pozitiv. Dar respect faptul că ascultă întotdeauna. Așa era și în afaceri. Așa este și ca președinte", a afirmat Ivanka Trump.

Ea a respins criticile conform cărora, prin faptul că nu se exprimă asupra unor chestiuni cheie, cum ar fi drepturile persoanelor LGBT, schimbările climatice sau avortul, ea și soțul său Jared Kushner sunt 'complici' la politicile controversate ale Casei Albe.

"Dacă a fi complice înseamnă a-ți dori să fii o forță a binelui și să ai un impact pozitiv, atunci sunt complice", a precizat Ivanka Trump.

"Aș cere să nu se confunde lipsa unei denunțări publice cu tăcerea", a mai spus ea.

Ivanka Trump a stârnit nedumerire și a atras critici recent când a fost numită 'asistentă a președintelui', o poziție pentru care nu va avea salariu. Soțul său a devenit consilier de rang înalt la Casa Albă, deși nu are experiență diplomatică.

"Nu știu dacă criticii care spun aceste lucruri despre mine ar face altceva decât fac eu în cazul în care ar ajunge în situația unică și fără precedent în care mă aflu acum", a mai declarat ea.

Donald Trump a fost supus multor critici, fiind acuzat în special de nepotism pentru că le-a oferit posturi importante de consilieri fiicei și ginerelui său.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 PNL a devansat Alianţa USR-PLUS în Bucureşti. PSD, spre prăpastie

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante