Ivanka Trump va părăsi funcțiile pe care le deține în cadrul Trump Organization (presă)

Ivanka Trump va părăsi funcțiile pe care le deține în cadrul Trump Organization (presă)

Ivanka Trump, fiica președintelui american ales Donald Trump, va demisiona din toate funcțiile deținute în cadrul Trump Organization, au relatat marți media americane, în contextul în care soțul său a fost numit înalt consilier la Casa Albă, relatează AFP.

Ivanka (35 de ani) va renunța, de asemenea, la toate funcțiile pe care le ocupă în cadrul propriei sale firme din domeniul modei, ce îi poartă numele, potrivit mai multor media.

Revista Vanity Fair a relatat că Ivanka Trump va vinde acțiunile pe care le deține la Trump Organization, grupul tatălui său. Ea va continua să primească venituri legate de unele proiecte ale conglomeratului, dar potrivit unui calendar de plăți prestabilit.

Soțul său, Jared Kushner, a fost numit luni înalt consilier pe lângă noul președinte Donald Trump, ceea ce a relansat temerile referitoare la posibile conflicte de interese pentru tânărul dezvoltator imobiliar, dar și pentru soția sa.

Pentru a sista legăturile cu propriul grup, Kushner Companies, Jared Kushner va părăsi și el funcțiile pe care le ocupă, a spus luni consilierul său, Jamie Gorelick.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat