Jada Pinkett Smith, cerută în căsătorie de Tupac Shakur: „Ar fi divorțat de mine imediat ce ar fi ieșit din închisoare” VIDEO

Jada Pinkett Smith, cerută în căsătorie de Tupac Shakur: „Ar fi divorțat de mine imediat ce ar fi ieșit din închisoare” VIDEO

Actriţa Jada Pinkett Smith a dezvăluit în cadrul unui podcast că regretatul rapper Tupac Shakur a cerut-o în căsătorie în timp ce se afla în închisoare, în anii '90, relatează Business Insider .

În cadrul unui nou episod al podcastului „All The Smoke", găzduit de foștii jucători din NBA Matt Barnes și Stephen Jackson, actrița a vorbit despre cartea de memorii pe care urmează să o publice, „Worthy", și despre relația sa cu Shakur. Episodul urmează să fie difuzat joi, 19 octombrie, însă un teaser a fost publicat vineri.

Jada Pinkett Smith a mărturisit că a devenit prietenă bună cu Shakur în anii '80, pe vremea când frecventau aceeași școală de arte din Baltimore.

Jada Pinkett Smith FOTO Getty Images (Arhivă)

În anul 1995, Shakur a fost condamnat la închisoare pentru că a abuzat sexual o fană, conform The New York Times. A ispășit opt luni din pedeapsă înainte de a fi eliberat pe cauțiune de Suge Knight, cofondatorul Death Row Records.

De asemenea, Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, a afirmat că l-a vizitat pe rapper în timp ce acesta își ispășea pedeapsa în Rikers Island. Ea a precizat că retrăirea acelei experiențe a fost „una dintre cele mai dureroase părți" din procesul de scriere a cărții de memorii.

Văzându-l acolo, în ce stare era și fiind nevoită să îl las acolo, era într-o pasă proastă", a spus Pinkett Smith.

„Vă garantez că s-ar fi căsătorit”

Totodată, ea a vorbit și despre cererea în căsătorie.

Așa că, atunci când mi-a cerut să mă căsătoresc, știam că avea nevoie de cineva care să-i fie alături - ceea ce aveam de gând să fac oricum. Nu trebuie să te căsătorești cu mine ca să-ți ispășești pedeapsa, eu sunt aici", a declarat Pinkett Smith în cadrul podcastului.

Rapperul avea nevoie de sprijin , conform actriței. Până la urmă, cererea în căsătorie nu ar fi însemnat nimic, a adăugat ea.

Din cauza prieteniei noastre și din cauza tuturor situațiilor prin care am trecut împreună, el a vrut să simtă acea bază solidă, știi?”, a declarat Pinkett Smith în cadrul podcastului. „Pentru că vă garantez că s-ar fi căsătorit și ar fi divorțat de mine imediat ce ar fi ieșit din închisoare", a mai ținut ea să precizeze.

Actrița a afirmat anterior că, deși este de părere că ea și rapperul au fost suflete pereche, o posibilă relație nu ar fi mers fiindcă nu au avut chimie.

Tupac Shakur a fost omorât în anul 1996, după ce a fost implicat într-un schimb de focuri în Las Vegas.

Jada Pinkett Smith s-a căsătorit cu actorul Will Smith în anul 1997, la un an după decesul rapperului. În urmă cu o săptămână, actrița a dezvăluit că s-a separat de soțul ei din anul 2016.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?