Jandarmeria prezintă scuze după Oțelul-FCSB. Șoc după ce un spray lacrimogen s-a descărcat accidental

Jandarmeria prezintă scuze după Oțelul-FCSB. Șoc după ce un spray lacrimogen s-a descărcat accidental

Inspectoratul de Jandarmi Galați prezintă public scuze după ce un jandarm a pulverizat joi, 10 noiembrie, din greșeală un spray lacrimogen pe stadion, la meciul de fotbal Oțelul-FCSB.

Incudent la meciul dintre SC Oțelul Galați - FCSB , FOTO: Oțelul Galați/Facebook

În urma incidentului, spectatorii, jucătorii și arbitrii, dar și organizatorii aflați în tribune au avut probleme de respirație, iar meciul a fost oprit câteva minute. Incidentul a avut loc spre finalul celei de-a doua reprize.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfășurat în data de 10 noiembrie a.c., cât și reprezentanților celor două cluburi sportive, a jucătorilor și oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen”, a transmis Jandarmeria Galați.

Un jandarm a declanșat dispozitivul iritant lacrimogen

În urma verificărilor, Inspectoratul de Jandarmi a stabilit că, spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventuale incidente.

În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanșat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanța s-a dispersat din tunel către tribune și terenul de joc.

În urma acestui incident, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați a dispus de urgență verificarea împrejurărilor care au condus la producerea acestei situații.

„Încă o dată ne exprimăm regretul pentru producerea acestei situații neplăcute și imediat după terminarea verificărilor vă vom comunica măsurile luate”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați.

Meciul de fotbal dintre SC Oțelul-FCSB s-a terminat 0-0. A fost un meci din Cupa României la fotbal. Stadionul de la Galați a fost aproape plin cu spectatori.

În clasamentul din grupa B din Cupa României, FCSB ocupă locul patru, cu doar două puncte, în timp ce SC Oțelul Galați este pe locul cinci, cu un singur punct.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...