Jane Fonda, dezvăluiri incendiare despre actorul Robert Redford: „Are o problemă cu femeile"

Jane Fonda, dezvăluiri incendiare despre actorul Robert Redford: „Are o problemă cu femeile"

Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, a vorbit deschis despre colaborarea cu Robert Redford, în vârstă de 86 de ani, în timpul unei conversații la Festivalul de Film de la Cannes, vineri, spunând că actorului „nu-i plăcea să sărute", relatează Business Insider.

Jane Fonda susține că Redford „era mereu într-o dispoziție proastă” FOTO Profimedia

Jane Fonda și Robert Redford au jucat împreună în patru filme , primul dintre ele, „The Chase”, a avut premiera în anul 1966. De asemenea, cei doi au mai jucat și în drama „Our Souls at Night/ Suflete în noapte”.

Oricât de îndrăgostiți ar fi părut în trecut cei doi actori pe marile ecrane, Fonda a afirmat că lucrurile nu au stat la fel și în culise .

Nu-i plăcea să sărute", a declarat actrița. „Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că este vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile", a mai mărturisit Fonda.

În ciuda faptului că nu și-a „îndulcit” părerile despre Redford, Fonda a exprimat puțină simpatie pentru fostul ei coleg de platou în cadrul aceleiași conversații de la Cannes, conform Vulture.

Potrivit publicației, Fonda a mărturisit că a fost „îndrăgostită de el" în timpul a trei dintre cele patru filme în care au jucat împreună.

M-am simțit foarte bine", a declarat ea, în ciuda faptului că a crezut că proasta lui dispoziție era din vina ei. Totuși, totul s-a schimbat atunci când au filmat „Our Souls at Night".

Cred că aveam, vreo 80 de ani, sau ceva de genul ăsta", a adăugat ea. „Știam că în sfârșit m-am maturizat, pentru că atunci când venea pe platou de filmare după trei ore de întârziere, într-o dispoziție proastă, știam că nu era vina mea. Întotdeauna ne-am simțit bine. Este o persoană foarte bună", a mai spus Fonda.

Reprezentanții celor doi actori nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Insider.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil. În noaptea exploziei ținea locul unui coleg

2 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

3 „Sunt recunoscătoare pentru această șansă“ / Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV

4 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

5 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA