Jane Fonda, dezvăluiri incendiare despre actorul Robert Redford: „Are o problemă cu femeile"

Jane Fonda, dezvăluiri incendiare despre actorul Robert Redford: „Are o problemă cu femeile"

Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, a vorbit deschis despre colaborarea cu Robert Redford, în vârstă de 86 de ani, în timpul unei conversații la Festivalul de Film de la Cannes, vineri, spunând că actorului „nu-i plăcea să sărute", relatează Business Insider.

Jane Fonda susține că Redford „era mereu într-o dispoziție proastă” FOTO Profimedia

Jane Fonda și Robert Redford au jucat împreună în patru filme , primul dintre ele, „The Chase”, a avut premiera în anul 1966. De asemenea, cei doi au mai jucat și în drama „Our Souls at Night/ Suflete în noapte”.

Oricât de îndrăgostiți ar fi părut în trecut cei doi actori pe marile ecrane, Fonda a afirmat că lucrurile nu au stat la fel și în culise .

Nu-i plăcea să sărute", a declarat actrița. „Nu i-am spus niciodată nimic despre asta. Și el era mereu într-o dispoziție proastă, iar eu credeam mereu că este vina mea. El este o persoană foarte bună. Are doar o problemă cu femeile", a mai mărturisit Fonda.

În ciuda faptului că nu și-a „îndulcit” părerile despre Redford, Fonda a exprimat puțină simpatie pentru fostul ei coleg de platou în cadrul aceleiași conversații de la Cannes, conform Vulture.

Potrivit publicației, Fonda a mărturisit că a fost „îndrăgostită de el" în timpul a trei dintre cele patru filme în care au jucat împreună.

M-am simțit foarte bine", a declarat ea, în ciuda faptului că a crezut că proasta lui dispoziție era din vina ei. Totuși, totul s-a schimbat atunci când au filmat „Our Souls at Night".

Cred că aveam, vreo 80 de ani, sau ceva de genul ăsta", a adăugat ea. „Știam că în sfârșit m-am maturizat, pentru că atunci când venea pe platou de filmare după trei ore de întârziere, într-o dispoziție proastă, știam că nu era vina mea. Întotdeauna ne-am simțit bine. Este o persoană foarte bună", a mai spus Fonda.

Reprezentanții celor doi actori nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Insider.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…