Jante din otel Dacia Logan III

Jante din otel Dacia Logan III

Noua generatie Dacia Logan III, una dintre cele mai cunoscute modele de masini la nivel national a intrat pe piata cu noul sau model, aducant un nou concept de design complet revizuit fata de modelul precedent. Dispune de echipamente practice si un portbagaj generos si unul dintre cele mai spatioase habitacluri la clasa din care face parte.

In configuratorul virtual 3D disponibil pe www.janta.ro puteti gasi jante de otel Alcar pe 15 inci disponibile pentru noul model Dacia Logan 3. Alegerea jantelor de otel care sunt 100% compatibile cu autoturismul se face simplu si facil. Utilizatorii configuratorului virtual trebuie sa selecteze marca, modelul, motorizarea si anul fabricatiei pentru Dacia Logan 3, iar configuratia site-ului va afiseaza doar jantele care sunt 100% compatibile si omologate cu acest model. In configuratorul virtual puteti gasi de asemenea si jante de otel pentru noul Logan III. 

Cu ajutorul graficei 3D disponibile in configurator puteti vedea in timp real cum arata jantele pe masina dumneavoastra. Puteti selecta culoarea masinii si a tapiteriei, garda la sol a acesteia precum si gradul de transparenta. 

Codul de janta de otel pentru noua generatie de Logan III este 7777 cu dimensiunile 6X15/40 mm PCD 4/100 mm si CB 60mm. Jantele de otel Alcar Wheels respecta standardele jantelor originale oferite de catre constructorul auto, in ceea ce priveste forma, dimensiunile si materialele de cea mai buna calitate folosite pentru fabricarea acestor jante. De asemenea, sunt supuse unor teste stricte pentru a obtine certificatele de calitate, realizate atat de insitutul TUV Germania, cat si de autoritatea Federala de Transport rutier din Germania.

Jantele de otel Alcar Stahlrad sun "Fabricate la cea mai inalta calitate Elvetiana". Acestea sunt produse in centrul specializat Alcar Route SA din Lugano, un oras din cantonul elvetian Ticino.

Grupul ALcar are certificare ISO 9001 emisa de institutul de certificare german TUV pentru managementul calitatii. Acesta este innoit anual, in urma verificariol si actualizarilor care garanteaza ca standardele evolueaza continuu in ceea ce priveste atat proiectarea jantelor, cat si serviciile oferite clientilor.

Set roti complete Dacia Logan III

Janta.ro dispune de un configurator virtual 3D, cu ajutorul caruia puteti achizitiona un set nou de roti complete pentru Logan III, compus din jante din aliaj si anvelope. Puteti alege dintr-o gama variata de anvelope pentru orice buget. Fie ca doriti anvelope economice sau premium, janta.ro va pune la dispozitie o gama completa de anvelope compatibile pentru autoturismul dumneavoastra.

Utilizarea configuratorului de roti complete este facila, doar va configurati masina dupa datele solicitate, marca, model, anul fabricatiei si motorizare si veti gasi doar jantele si anvelopele care sunt 100% omologate si compatibile pentru autoturismul selectat.

Montaj la unul dintre partenerii jant.ro disponibil in intreaga tara

Puteti opta pentru montajul jantelor din otel sau a rotilor complete la unul dintre service-urile partenere janta.ro disponibile in toata tara. Modalitatea de programare este simpla, alegeti in platforma service-ul din orasul dumenavoastra si selectati doua date si doua intervale orare la care doriti sa realizati montajul, de retinut ca acest serviciu este valabil doar cu plata online a produselor.

Dupa plasarea comenzii si selectarea service-ului dorit veti fi contacta telefonic de catre consilierii janta.ro pentru a confirma comanda. Comanda dumneavoastra este trimisa direct catre service-ul selectat, astfel veti economisi timp si bani.

Rotile complete vin gata montate si echilibrate, gata de pus pe masina.

www.janta.ro partenerul tau de roti complete, jante si anvelope.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”