Jared Kushner, ginerele și consilier al lui Trump, înregistrat să voteze ca femeie timp de opt ani

Jared Kushner, ginerele și consilier al lui Trump, înregistrat să voteze ca femeie timp de opt ani

Jared Kushner, ginerele și consilier de rang înalt al președintelui american Donald Trump, a fost înregistrat să voteze ca femeie pe listele electorale timp de opt ani, a relatat presa americană, informează joi AFP.

Registrele electorale din statul New York arată că Jared Kuschner — ale cărui misiuni actuale variază de la căutarea păcii în Orientul Mijlociu la lupta împotriva opioidelor în Statele Unite — a fost înregistrat să voteze ca "femeie", a dezvăluit revista Wired.

Înainte de 2009, profilul alegătorului Jared Kushner în statul New Jersey (nord-estul SUA) arăta că sexul său era "necunoscut", potrivit site-ului de informații The Hill.

Aceasta nu este prima situație administrativă confuză în care este implicat Jared Kushner, moștenitor al unei familii bogate de proprietari.

În ianuarie, Washington Post a anunțat că el a fost înregistrat în același timp pe listele electorale din două state americane în timpul alegerilor prezidențiale din 2016.

Potrivit canalului CBS, Jared Kushner de asemenea a completat cu false informații formulare de acreditare de securitate la Casa Albă, care au trebuit refăcute.

Recent, el a fost acuzat că își folosește mesageria personală pentru a comunica cu alți responsabili ai executivului, în loc să utilizeze contul de e-mail securizat al Casei Albe.

Donald Trump a criticat utilizarea unui server de e-mail privat și nu a serverului securizat guvernamental de către adversara sa democrată Hillary Clinton, în timpul campaniei prezidențiale din 2016. Candidatul republican a cerut în mod repetat condamnarea la închisoare a fostului secretar de stat în scandalul e-mailurilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...