Jean-Claude Van Damme a ajuns în Ucraina: ce mesaj a transmis FOTO, VIDEO

Jean-Claude Van Damme a ajuns în Ucraina: ce mesaj a transmis FOTO, VIDEO

Celebrul actor belgian Jean-Claude Van Damme s-a întâlnit cu forțele armate ucrainene și a urat „Glorie Ucrainei!”. O înregistrare video care a surpins momentul a fost postată miercuri pe Tiktok, a raportat mass-media ucraineană.

În videoclip se vede cum actorul este înconjurat de soldați ucraineni și spune de două ori „Glorie Ucrainei!”, iar soldații răspund: „Slavă eroilor!” Nu se știe însă unde și în ce circumstanțe a fost filmat videoclipul, conform Intex Press .

Jean-Claude Van Damme a ajuns în Ucraina și a pozat alături de soldații ucraieni Foto: Captură video

Pe 13 decembrie, câteva fotografii cu Van Damme au fost publicate și de ofițerii de poliție ucraineni, inclusiv de prim-adjunctul șefului departamentului de patrulare al poliției din Ucraina, Aleksei Beloshitski.

Anterior, postul de televiziune TSN a raportat că Jean-Claude Van Damme a vizitat unul dintre spitalele private din Ujgorod, regiunea Transcarpatia, din vestul Ucrainei. Fotografia cu actorul a fost publicată de medicul acestui spital pe 8 decembrie, dar ulterior ar fi fost ștearsă de pe rețelele sale de socializare.

Surse TSN au remarcat că actorul în vârstă de 62 de ani ar fi vizitat clinica din cauza sănătății precare.

Actorul nu a spus care este motivul vizitei sale în Ucraina

Jean-Claude Van Damme însuși nu a comentat încă despre vizita sa în Ucraina.

Dar în presa ucraineană s-a scris că în trecut Jean-Claude Van Damme, care deși este căsătorit cu actrița și culturista Gladys Portugues van Varenberg, ar fi ajuns de mai multe ori în Ucraina, pentru a o vizita pe ucraineana Alena Kaverina, cu care ar avea o relație de mai bine de 11 ani.

Ba mai mult celebrul actor i-ar fi cumpărat acesteia două apartamente - în Kiev și Krîvîi Rih (oraș din sudul Ucrainei), deși nu se mai afișează împreună. Ucraienanca care locuiește în Los Angeles promovează pe rețelele sale de socializare sportul, și postează poze din vacanțe scumpe, ultima poză postată cu celebrula actor e din 2015, scrie Stars Segodnia .

În plus, actorul a jucat în serialul Netflix „Ultimul mercenar” în Ucraina în 2020.

După cum notează UNIAN, citat de Intex Press, Jean-Claude Van Damme practic nu a vorbit despre războiul Rusiei împotriva Ucrainei. După începerea invaziei ruse pe scară largă, el a scris pe rețelele de socializare: „Îmi doresc pace întregii lumi”.

Dar, se cunoaște că actorul ar fi și un bun prieten cu președintele rus Vladimir Putin și cu șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov.

Jean-Claude Van Damme și Vladimir Putin Foto: Twitter/ @OlaNoticias

Jean-Claude Van Damme și Vladimir Putin Foto: Twitter/ @OlaNoticias

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Basilica.ro i-a cenzurat aberațiile / PS Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanațiului, diatribă rusofilă la adresa „Vestului imperialist” în pastorala …