Jeff Bezos, răsfăț cu iubita jucăușă pe un superiaht de 500 milioane dolari. Cum se distrează magnatul

Jeff Bezos, răsfăț cu iubita jucăușă pe un superiaht de 500 milioane dolari. Cum se distrează magnatul

Jeff Bezos și Lauren Sanchez se răsfață la soare în Mallorca. Iubita magnatului l-a ispitit cu fizicul său, jucăușă, pe un superiaht luxos.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez inaugurează noul iaht al miliardarului

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dat deja startul mult așteptatei veri, direct din Mallorca, o superbă insulă spaniolă în Marea Mediterană. Și viața e dulce pentru ei. Tocmai ce încheiaseră distracția la Miami, unde au spus prezent la Marele Premiu de Formula 1. Apoi s-au îndreptat în Europa, Spania, Mallorca, la bordul unei ambarcațiuni impresionante.

În vacanța lor spaniolă, cuplul se simte minunat. Paparazzii i-au surprins la bordul luxosului iaht, îmbrăcați lejer, de plajă, ocazie cu care Lauren Sanchez și-a încântat iubitul miliardar cu fizicul său de fotomodel. Într-un costum de baie roz, bruneta voluptoasă i-a încins imaginația iubitului cu mișcările sale lascive.

Acest superiaht este noua ”jucărie” a magnatului Jeff Bezos și a fost botezată Koru. Numele inedit are origini maori și se referă la noi începuturi. Potrivit TMZ, ambarcațiunea spectaculoasă are un preț pe măsură: 500 milioane de dolari.

Cuplul a fost surprins pe punte, răsfățându-se sub blândul soare de primăvară. Jeff Bezos a ales să poarte bermude albastre, iar Lauren Sanchez a optat pentru niște bikini roz minusculi, care îi pun în valoare corpul suplu.

Fondatorul Amazon şi al companiei de turism spaţial Blue Origin este cunoscut în întreaga lume. Miliardarul fost cel mai bogat om din lume a ajuns din 2021 pe locul 2, fiind devansat de Elon Musk.

Lupta pentru locul întâi a fost acerbă între fondatorul Amazon Jeff Bezos şi Elon Musk, însă în septembrie 2021, antreprenorul Tesla şi SpaceX a devenit cel mai bogat din lume şi a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Bezos a fost de fapt primul care a ajuns la o avere de 200 miliarde dolari în august 2020, fiind urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Jeffrey Preston "Jeff" Bezos are acum 59 de ani și este îndrăgostit lulea de ani buni de Lauren Sanchez , bruneta pentru care a și divorțat în 2019 de soția sa, MacKenzie Bezos.

La vremea respectivă, când divorțul lui Bezos cădea ca un trăsnet în lumea mondenă, Laura Sanchez avea la rândul ei o viaţă împlinită. Cel puţin financiar. Era căsătorită cu unul dintre cei mai apreciaţi agenţi de talente de la Hollywood, Patrick Whitesell, cu care are doi copii şi care îi era bun prieten lui Bezos. Faptul că şi ea era căsătorită nu a făcut decât să înteţească pasiunea pe care şi-au trăit-o prin hoteluri din Beverly Hills şi în avioane private.

Bruneta are acum 53 de ani și face o echipă de zile mari cu magnatul. Cei doi sunt de nedezlipit și se iubesc cu intensitate.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria