Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă: „M-am realimentat și reumplut cu dragoste”

Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă: „M-am realimentat și reumplut cu dragoste”

„Am ales să supraviețuiesc”, a declarat actorul Jeremy Renner în primul său interviu acordat după accidentul cu plugul de zăpadă, produs de Anul Nou, într-un interviu acordat televiziunii americane ABC, citat joi, 30 martie, de BBC.

FOTO: Facebook

Starul Marvel și-a rupt mai mult de 30 de oase când a încercat să oprească vehiculul să treacă peste nepotul său în ziua de Anul Nou.

„Am ales să supraviețuiesc, nu o să mă omoare, în niciun caz”, a declarat acesta în primul său interviu televizat de la accident.

În ciuda rănilor suferite, Renner a declarat că „ar face-o din nou”, pentru că astfel și-a salvat nepotul.

Renner a fost internat la spital în stare critică, cu traumatism toracic și leziuni ortopedice, după ce a fost călcat de un plug de zăpadă.

Actorul încercase să oprească plugul să nu se prăbușească peste nepotul său după ce a început să se rostogolească la vale, fără ca nimeni să îl conducă.

Întrebat dacă își amintește durerea, Renner a confirmat că a fost „treaz în fiecare moment” când mașina de șapte tone l-a strivit.

„Am pierdut multă carne și mai multe oase în urma accidentului, dar m-am realimentat și reumplut cu dragoste”, a povestit Jeremy Renner.

El este văzut devenind emoționat când prezentatoarea Diane Sawyer îi amintește cum și-a cerut scuze familiei sale de pe patul de spital folosind limbajul semnelor în zilele de după accident.

Actorul a făcut aceste afirmații într-un interviu, care va fi difuzat integral pe 6 aprilie pe postul american ABC.

Renner este cunoscut mai ales pentru filme precum „Arrival”, „The Hurt Locker”, „The Bourne Legacy” și pentru că l-a interpretat pe Hawkeye din „Marvel”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale