Jigniri fără precedent în Parlament. Simonis: Un deputat mai rusofil mi-a spus „Am să o violez pe mă-ta!”. Replica lui Simion

Jigniri fără precedent în Parlament. Simonis: Un deputat mai rusofil mi-a spus „Am să o violez pe mă-ta!”. Replica lui Simion

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, un deputat „mai rusofil”, căruia nu merită să îi spună numele, a venit şi i-a spus: „Am să o violez pe mă-ta!”. În replică, liderul AUR, George Simion, susține că va arăta cum a fost el jignit.

Noi jigniri în plenul Parlamentului FOTO Shutterstock

Alfred Simonis a precizat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen. „La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: ”Am să o violez pe mă-ta! Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen, numindu-l „un personaj abject”.

„Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai afirmat Simonis.

Mă înjură de morți”

Liderul AUR George Simion a scris pe Facebook că „Simonis se ascunde dar şi noul PSD a luat bani”. „Mai târziu vă arăt cum mă înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor!”, susține Simion în postare.

George Simion scandal Simonis FOTO Facebook jpg

Un alt moment a fost prilejuit de jignirile repetare ale deputatului Radu Cristescu, social-democrat bine știut pentru felul său de a se exprima. Prin urmare, liderul de grup al USR, Ionuț Moșteanu, a precizat că PSD trebuie să potolească „maimuța lui Ciolacu”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB