Jigniri oribile aduse Simonei Halep de un influencer american, fost jurnalist sportiv

Jigniri oribile aduse Simonei Halep de un influencer american, fost jurnalist sportiv

Într-un moment în care nu se află în cea mai bună perioadă a carierei sale, așteptând încă un verdict în privința suspendării, Simona Halep a fost atacată sub centură.

Românca a ajuns subiect de discuție pe twitter, după ce Eric Conn, fost jurnalist american, actualmente influencer, a făcut o postare revoltătoare despre Simona Halep: „Simona Halep a făcut o operație de micșorare a sânilor în adolescență. De ce? Pieptul ei de mărime 34DD îi împiedica visul sportiv, așa că a intrat sub cuțit la vârsta de 17 ani. Acesta este un război împotriva corpului și naturii feminine!”, a scris omul ce se prezintă drept „fost pastor, jurnalist, care acum dă tot ce poate pentru a-i ajuta pe bărbați să devină patriarhi evlavioși, într-o epocă confuză din punct de vedere sexual”.

Conform prosport.ro , după ce unul dintre cei 18.800 de urmăritori ai lui Conn a comentat că „se pare că i-au pus acel țesut suplimentar în brațe”, influencerul a făcut o nouă afirmație uluitoare: „Se numesc steroizi!”.

simona

Discuția a degenerat ulterior, cu păreri pro, dar și contra jurnalistului american care a inițiat-o.

„O postare înfiorătoare! Dacă aș fi soția ta, aș fi absolut indignată că soțul meu se plânge public de faptul că o femeie are mai puțin țesut mamar!”, a scris și administratorul contului „MJ”, urmărit de 250.000 de persoane. „Multe femei cu sâni 34DD au nevoie de reducție mamară, deoarece dimensiunea poate provoca dureri de spate. De asemenea, bărbații sunt mai puțin distrași atunci când sânii tăi sunt mai mici”, a spus altcineva.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat