JO 2016 - Andreea Mitu, învinsă de Muguruza în primul tur la simplu

JO 2016 - Andreea Mitu, învinsă de Muguruza în primul tur la simplu

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminică, în primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Mitu, care a înlocuit-o în ultimul moment pe sârboaica Jelena Jankovic (accidentată) , a cedat după o oră și 12 minute în fața numărului patru mondial.

Muguruza a reușit 19 lovituri direct câștigătoare și a comis 22 de erori neforțate, în timp ce Mitu a făcut 6 duble greșeli, 25 de erori neforțate și a avut doar 13 ''winners''.

Andreea Mitu a început bine meciul și a condus cu 2-0, dar apoi iberica a luat opt ghemuri la rând. Românca a revenit în joc și a luat două ghemuri și în setul al doilea, cedat tot cu 2-6.

Andreea Mitu, ajunsă pe locul 190 în lume la simplu, câștigase primul său meci direct cu Muguruza, în 2011, la un turneu ITF de la Mamaia, cu 6-2, 2-6, 7-5, în optimi.

Mitu va juca și la dublu, alături de Raluca Olaru, împotriva unguroaicelor Timea Babos/Reka-Luca Jani.

Muguruza o va întâlni în turul al doilea pe nipona Nao Hibino, care a învins-o neașteptat pe Irina Begu, cu 6-4, 3-6, 6-3.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”